Corinne 8 måneder

Corinne er nå litt i overkant av 8 måneder gammel og sist dyrlegebesøk viste at hun nå veier rundt 50 kg.
Hun måler 81-82 cm i mankehøyde og begynner altså å bli en høyreist dame etter hvert.

Corinne er med på turer med både små og store hunder og mestrer godt å ta seg frem i ulike typer terreng.  Hun er glad i folk og da særlig de hun kjenner. De hun ikke kjenner er hun nok litt mer forsiktig med og skal jeg være helt ærlig, syns jeg det er ganske fint. Det blir lett litt voldsomt med en 50-60 kg hund byksende mot fremmedfolk.

Hun er sikkert i en slags «spøkelsesalder» for om kveldene blir det mye «boffing» ut vinduet mot hagen. Svaiende trær kan visstnok ligne på så mangt!
Noen ganger tror jeg også hun ser sitt eget speilbilde i vinduet noe som kan være skummelt nok for en jente på 8 mnd som ikke har en anelse om hvordan hun selv ser ut!

Vi trener bittelitt lydighet. Litt kontakt, sitt, dekk og bli-øvelsene samt innkalling. Hun er flink men konsentrasjonen svikter en smule på fellestreninger hvor det skjer mye festlig.
Vi har vel vektlagt trivsel så langt 😉

Corinne spiser godt og er ikke kresen. Frukt og grønt er blandt favorittene. Lykken er jo å få en banan!

Frem til nå har hun ikke vært noe trassig. Det rekker med å renske halsen litt hvis hun gjør noe hun ikke skal og da slutter hun umiddelbart og de få gangene hun har «prøvd seg» gir hun liksom seg med en gang og da er det som om hun sier: «Jag bara skojar lite». Hun har uten tvil en godt utviklet humoristisk sans.

Ikke en dag går uten av vi kommenterer hvor heldig vi var som fikk akkurat Corinne. Vi er mer enn begeistret!

I morgen skal vi en tur til veterinæren. Vi har oppdaget en liten kul på kinnet til Corinne. Tror det er en fettklump, men for sikkerhetsskyld vil vi sjekke det. Sjur (pusen) skal ta vaksine og da tar vi «den lille irske» med i samme slengen. Og erfaringsvis fra forrige veterinærbesøk kommer ikke Corinne til å ha noe i mot en ekstratur til dyrlegen. Hun var rimelig sjokket sist over at dyrlegen delte ut hundekjeks i ett kjør!!
Hvilken lykke!!!

Reklamer

2 kommentarer om “Corinne 8 måneder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s