Utstilling og LP på Stord

Litt treg med bloggingen her nå, men det er bare fordi jeg har vært sååå sliten!

Vi har altså vært på utstilling på Stord denne helgen.

Lørdagen startet med at jeg handlet lille Hailey til Lasse på utstilling. Det gikk kjempefint, hun viste seg fra sin aller beste side og fikk en flott kritikk med rød sløyfe til tross for at hun var meget avrøytet.
Og sånn lød dommen;

Mycket god typ, bra hode og uttrykk. Korrekte ører, bra bitt, tilrekkelig benstamme, sterke tasser, velvinklet bak, sterk rygg, velutviklet brystkorg. Kunne hatt mer forbryst, rør seg med bra steg og fritt. Avfeld (avrøytet)

Om ettermiddagen reiste vi på hytten til Lasse og Else med alle hundene. Vi gikk fin tur i fjellet og spiste god mat om kvelden.

Søndagen var det tidlig opp og tilbake igjen på utstillingen. Da sto lydighetskonkurranse med Woobie på programmet. Vi debuterte i kl II med litt varierende resultat. Jeg var skrekkelig nervøs og Woobie virket noe fjern… Uansett ble det 1,5 poeng fra opprykk. Litt dumt men vi fortjente i grunnen ikke noe mer 🙂

Puh… på dette stadiet var jeg skikkelig sliten men der var jo en aldri så liten dame til som skulle stilles. Nemmelig minstejenten Corinne 😉
Sist vi stillte ut syns jeg ikke vi fikk vist oss så bra, men denne gangen var det myyye bedre. Syns jeg fikk stillt henne fint opp og hun løp så bra og alt var i grunnen riktig så festlig.
Vi fikk kjempefin kritikk og slo ut en annen tispe og ble BIM! Så gøy!
Sofie har oversatt den uleselige kritikken og den lyder som følger;

Vällinjerat huvud, Fina ögon, bra bett, bra underkäke. Bra benstomme. Välvinklad. Bra tassar. Lång, välutvecklad bröstkorg. Bra bröstdjup. Rör sig mycket stabilt för åldern. Skulle ha lite mjukare överlinje. Lovande päls.

Skulle jo hatt mange flotte bilder fra turen, men sannheten er at kameraet mitt ikke var oppe av sekken hele helgen…. Jeg hadde i grunnen mere enn nok med å stille tre hunder!
Det blir nok en stund til vi tar en sånn helg igjen…

Reklamer

5 kommentarer om “Utstilling og LP på Stord

 1. Tony sier:

  Kjempe helg! So close, men da redder jo den storelille damen helhen med BIM. Kanooon. Du/hundene imponerer. Gratulerer! Vi mases ved senere anledning

  Liker

 2. Dere er noen ånklige super girls hele gjengen. Er sikker på at «den lille hvite» hadde fått opprykk om hun ikke hadde vært så innbilt.

  Liker

 3. Flinke er dere !! Og gratulerer så mye til Woobi det var jammen nære til opprykk ! Neste gang 🙂 Pene jenter også da, med Corinne og Haylie. Det var en fin kritikk, bare å stille en gang til så kanskje certet kommer ;-D

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s