Fint besøk

Min kjære mor har dessverre måtte legges inn på sykehus denne uken. Vi tror og håper at det skal gå bra med henne. Hennes største bekymring under innleggelsen var ikke hun selv, men hennes elskede Pippi, undulaten hun fikk til jul for et år siden og som hun har blitt så glad i.

Pippi har derfor flyttet midlertidig opp til oss. Og det har gått kjempefint.
Nå må det sies at Pippien ikke er noe vanlig bur-ugle som sitter og sturer i buret sitt, nei han er en ekstremt tam og aktiv liten krabat som synger og prater hele dagen lang. Han liker godt å være ute av buret og han har ingen skrupler med å fly rundt mellom både hunder og katter. Han har rett og slett ingen ide om at han skal være redd for noen verdens ting! Jeg er forøvrig litt engstelig. Uaktuelt å måtte fortelle min mor at Pippien ble slukt av Corinne eller noen av de andre krabatene i huset. Vi tar derfor våre forhåndsregler.Her er Pippien i vinduskarmen inne, og Sjuren ute (heldigvis).En vakker liten gutt.
Reklamer

6 kommentarer om “Fint besøk

  1. Å så koselig! Her i huset er det Kenneth som ønsker seg en eller to pippier:) Det kommer nok! God bedring til orden din, Linda!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s